Seri të vogla dhe të mëdha

Pjesë precize

Mbi 16.000 projekte të realizuara

334-3344523_porsche-logo-white-emblem-clipart
klient-miele
klient-airubs
klient-grohe

Formimi i ftohtë

Presione deri në 6 faza, kohë të shkurtra të xhiros, saktësi të lartë dimensionale

CNC-Machining

Torno me shumë gishta, torno të gjata dhe të shkurtra deri në 16 akse, futje robotësh

bluarje

Cilësi e lartë e sipërfaqes, saktësi dimensionale dhe formë, me automatizim

Falsifikim i nxehtë

Presione të fuqishme me vida, komponentë me temperaturë të lartë

shërbimet tona

Përdorimi i reflektuar i katër metodave tona të prodhimit të brendshëm
formimi i ftohtë, përpunimi, bluarja dhe farkëtimi i nxehtë si dhe një përvojë afatgjatë në trajtimin e lëndëve të para të ndryshme na mundëson të prodhojmë nga seritë më të vogla deri në prodhimin masiv.

Prodhim dhe dorëzim i shpejtë

Gjeometri komplekse

Seritë e vogla dhe të mëdha

Cilësia dhe saktësia dimensionale

Koncepti i paketimit individual

Dërgoni vizatimin tuaj

Ne kontrollojmë vizatimin tuaj dhe llogarisim sipas teknologjisë më ekonomike të prodhimit, ofertën tuaj

I gjithë informacioni i transmetuar është i sigurt dhe konfidencial

Turne virtuale 360° në fabrikë

Eksploroni objektin tonë të prodhimit në Gjermani

Showroom i projekteve virtuale

Njihuni me gamën tonë të gjerë të produkteve dhe aftësive

Prezantimi i Kompanisë

Mësoni se çfarë e bën TIGGES një furnizues ideal për ju

Mëso më shumë rreth nesh

dhe hidhini një sy fabrikës sonë mahnitëse, projekteve tona të suksesshme nga e kaluara ose detajet e kompanisë sonë për të zbuluar pse ne jemi furnizuesi juaj ideal për lidhësit

Projekti juaj i mbërthyesit

Le të planifikojmë projektin tuaj individual të komponentit së bashku në një konsultim falas. Me përvojën tonë, ne do të sigurojmë që pjesët tuaja të dorëzohen sipas vizatimit tuaj në kushte ekonomike.

tigges-informacion kontakti