Мали и големи серии

Прецизни делови

Реализирани се повеќе од 16.000 проекти

334-3344523_porsche-logo-white-emblem-clipart
клиент-миеле
клиент-airubs
клиент-грохе

Ладно формирање

Притискања до 6 фази, кратки пропусни времиња, висока димензионална точност

CNC-Машина

Стругови со повеќе вретена, долги и кратки стругови до 16 оски, роботски влошки

мелење

Висок квалитет на површината, точност на димензиите и обликот, со автоматизација

Топло ковање

Моќни преси за завртки, компоненти со висока температура

нашите услуги

Рефлектираната употреба на нашите четири методи на производство во куќата
ладно обликување, обработка, мелење и топло ковање, како и долгогодишното искуство во ракување со различни суровини ни овозможуваат да произведуваме од најмали серии до масовно производство.

Брзо производство и испорака

Сложени геометрии

Мали и големи серии

Квалитет и прецизност на димензиите

Концепт на индивидуално пакување

Испратете го вашиот цртеж

Ние го проверуваме вашиот цртеж и пресметуваме според најефикасната технологија за производство на вашата понуда

Сите пренесени информации се безбедни и доверливи

360° виртуелна обиколка на фабриката

Истражете го нашиот производствен капацитет во Германија

Виртуелен проект изложбен салон

Запознајте го нашиот широк опсег на производи и способности

Претставување на компанијата

Дознајте што го прави TIGGES идеален добавувач за вас

Научете повеќе за нас

и погледнете ја нашата неверојатна фабрика, нашите успешни проекти од минатото или деталите за нашата компанија за да дознаете зошто ние сме вашиот идеален снабдувач за прицврстувачи

Вашиот проект за прицврстување

Ајде да го испланираме вашиот проект за индивидуална компонента заедно со бесплатна консултација. Со нашето искуство, ќе се погрижиме вашите делови да бидат испорачани според вашиот цртеж во економични услови.

tigges-контакт-информации